2013. augusztus 24., szombat

MEGLEPETÈS :)))

Sziasztok!!!

Bocsànat hogy eddig nem jelentkeztem, egészségügyi okokból még most sem edzhetek!

Tegnap volt a születésnapom! :) Férjemtől egy gyönyörű bakancsot kaptam!:)






Az egyik legkedvesebb blogerinàmtol egy virtuàlis zabgolyót, amit el is készítettem:

http://bodysziszchef.blogspot.fr/2013/08/csokis-mogyoros-zabpehelygolyo-veratol.html


Mind ezek utàn,jött a nagy meglepetés, egy kis csoport hölgyemény, összedobott nekem egy csomagot! Van benne mindenféle mag, magliszt stb. (amiket itt nem kapok meg a boltban)  pulzusmerő óra, karkötő, füli, sok köszönő levél! Baromira meglepődtem szó szerint sírtam, ahogy végig néztem mindent és nagyon boldog voltam! Nekem köszönik, hogy edzenek és kitartanak, pedig én úgy éreztem nem teszek semmit és csak dumàlok a hàttérböl! De ugy làtszik, nekik ez igen is sokat jelent, hogy minden nap "velük vagyok", meghallgatom őket és ha csak virtuàlisan is de megrugdosom a hàtsojukat :) Komolyan nem hittem (még most sem hiszem) hogy ennyit jelentek olyanoknak, akikkel soha az életben nem találkoztam!
Nagyon jószivü, kemény csajok, mindenkinek meg van a maga kis története, legtöbben a szarból álltak fel vagy próbálkoznak vele, vagy valamilyen betegség keseríti meg a minden napokat! De minden nap, felkelnek,  küzdenek és edzenek kitartóan, kőkeményen, és ha ezt nekem köszönhetik, àm legyen, ezutàn is mögöttük leszek és fenékbe billentem aki lógni akar!
Ez úton ígérem, hogy én itt leszek és igen is fel fog mindenki állni és szembenézni az élet nehézségeivel! 
Szeretlek benneteket Csajok és én köszönöm, hogy vagytok nekem! 
ui.: azt pedig külön köszönöm, hogy kisfiamat is elhalmoztátok aprosàgokkal, bàr azt màr lefotózni nem tudtam, mert a kàrtyàkat szétszórta, csokit betolta stb., de minden egyes darabnàl mondta hogy waoooo és vigyorgot! :)))

















5 megjegyzés: