2013. augusztus 24., szombat

Meglepi 2. :)
Meglepetés csoportból köszöntések:

 •  HAPPY HAPPY HAPPY BIRTHDAY!!!!!!!!!!!http://www.youtube.com/watch?v=jY1rqtWQwbs
 •  Nagyon boldog szülinapot kívánok Neked Sziszkám!Remélem,hogy nagyon elküldtél Minket a p.bá! Millió-millió puszi!Nagyon szeretünk. 
 •  Kívánok örömet, derűt , boldogságot...
  Otthonodba békét, kertedbe virágot
  Fejed fölé napot, csillag-tengereket
  Köréd tiszta szívű, igaz embereket...!
  Lábad alá utat, biztosan járhatót...
  Szívedbe éneket,magasba szárnyalót.
  Ajkad köré mosolyt, lélekmelengetőt...
  Múltat, jelent, jövőt,- egyként szerethetőt.
  Szemedbe sugaras szivárvány fényeket...
  Melyek megláttatják a rejtett lényeget.

  Újult erőt adó, örömteli perceket...
  Kívánok egy áldott éltető életet!
 • Takács Kinga fényképe.

Drága Szilvike! Eme szép napon kívánom Neked, hogy minden álmod teljesüljön! Nagyon boldog születésnapot kívánok! "Az igazi ajándék az egyik ember számára a másik ember lehet, a másik szívtől szívig érő szeretete!"

 "Soha nem vagy túlkoros ahhoz, hogy felállíts egy másik célt vagy megálmodj egy új álmot." - Szilvikém Édes, nagyon régóta ismerjük egymást. Remélem, hogy valami ilyesmi az út, amit szerettél volna. Megszületett Joseph, aki egy kis huncut kópé, a szemed fénye. Messze a családtól nagyon rossz lehet, de tudod, hogy ott lesznek, ha szükséged van rájuk, még ha virtuálisan is, tudod, hogy szeretnek! Mi is egy ilyen kis család vagyunk/lettünk, akik szeretünk! Még azt is bevállaltuk, hogy elküldj minket oda, ahol már nagyon sokunk megfordult. Személy szerint szeretnélek megölelgetni, remélem, eljön ennek is az ideje egyszer.
Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok! Hiányzol Szilvásgombóc!

 Bár az én fenekem és képem lemaradt, mert mostanában mindenről lemaradok , de nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!! És kívánom, hogy minden álmod, vágyad, kívánságod teljesüljön!!!!A Beachbody pedig már nincs olyan messze.

Én nem tudom miről van szó mert szőke vagyok, de naggggggyon szeretlek pedig csak pár hete rugdalod a hátsóm:P Legyen minden napod olyan gyönyörű és olyan emlékezetes, mint mikor ezeket a sorokat olvasod. (na jó, meg a többiekét:P ) pusz

 Szia Szilvike! En nem tudok ilyen szépeket írni mint a többiek, de tudod szavak nélkül is, hogy hogy érzek iranyodban! Tudod, bármi gondod van velünk megoszthatod, ha segíteni nem is tudunk, de gondolatban veled vagyunk! Nagyon boldog szulinapot kívánok! (Ja es persze Edesem is, sőt Lilike is) puszi

Drága Sziszka , Hajcsárunk! Nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánunk, egészségben, boldogságban, szeretetben:) Kívánom, hogy minden álmod-vágyad valóra váljon, és kérlek ne küldj minket a picsába, csak nagyon-nagyon szeretünk és imádunk Téged.) remélem jól meglepődtél, sajnálom, hogy nem láthattuk az arcod, amikor megkapod a csomit.) MIllió pusz és ölelés.)
Drága Druszám! Lehet, hogy nálunk jobban ezt a napot nem várja senki. Szeretnék ott lenni pici pókként a házad falán, hogy lássam azt az örömöt és meglepetést az arcodon, amikor ezeket a sorokat olvasod, és amikor ezzel kapcsolatban elküldesz bennünket az élet szebbik felére Személyesen nem találkoztunk még, de ami késik nem múlhat el soha. Így is azt hiszem ismerjük már egymást egy kicsit, ha nem is tudunk egymásról mindent, de elég sokat ahhoz, hogy így is azt mondhassam, hogy nagyon nagyon imádlak. Iszonyatosan örülök, hogy része lehetek az életednek, főként annak, hogy TE része vagy az enyémnek, nagyon sokat köszönhetek Neked, hogy változások vannak a pici életemben, főként a testemen. Egy szónak is száz a vége: SZERETLEK BOLDOG SZÜLINAPOT  

Szia drága Szisz! Nos hát tudom, hogy először nagyon de nagyon mérges leszel, mikor eljön ez a nap és a pillanat. Aztán sírsz, aztán pedig örülsz. És örüljél is!!!! Ne küldj el minket sehova, ezt mi tényleg szeretetből tettük és mert megérdemled. Nem akarom túl ragozni a helyzetet, anélkül is bőgni fogsz, lesz min, én is ha erre gondolok meghatódok, és tuti elbőgöm magam a reakciódon. Csak annyit kérek, hogy örülj nekünk mi szeretünk nagyon, és ezt a kis apróságod megérdemled!!!! Neked köszönhetjük a sok változást, a sok seggberúgást, és egy igazi kis család létrejöttét!!!! Millió puszi!! és mosolyogj  
Drága Szilvim,
hú, én is szívem szerint most ott lennék Veled és sütöttem volna Neked egy tortát is de mivel sajna nem lehetek ott, csak remélni tudom, hogy a napod csodásan telik!
Ha bekerülsz ebbe a kis csopiba ne küldj minket messze csak azért tettük, mert szeretünk Te vagy a mi kis hatónk, sőőt, annál sokkal több is! Légy boldog, és remélem hamarosan személyesen is tudunk talizni!
Sok puszi Neked! és egy óriási ölelés! ééés BOLDOG SZÜLINAPOT!!!  

 Drága Szisz! Csatlakozva az előttem szólókhoz én is kívánok Neked nagyon-nagyon boldog szülinapot, köszönöm, hogy vagy Nekünk!!! Isten éltessen sokáig!!

Annyira édesek :)) Imàdom az én kis Keménymagomat!
 Na és persze az össze bodyrockert, minden nap keményen oda teszik magukat, harcolva az àlmaikért és ami legjobb, nem szélmalomharcot vívnak! Gyönyörű àtalakulàson megy àt mindenki! 

Még egyszer köszönöm Lànyok!!! El sem birjàtok képzelni, mekkora lökés ez nekem! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése